Zondagsschool/kindernevendienst = Kinderdienst!

Elke eerste zondag van de maand is er een zgn. ‘kinderdienst’ in Hoogthij. Deze dienst start om 9.25 uur en eindigt gelijktijdig met de kerkdienst. De kinderen kunnen daarna weer bij Hoogthij opgehaald worden.

Elke dienst staat er een thema centraal en rondom dit thema zullen de kinderen een verhaal horen, bidden we samen en/of zingen we liederen. Maar we gaan vooral veel doen. Elke dienst weer wat anders, voor elk kind wat wils. Maar het belangrijkst is natuurlijk, dat de kinderen ook daadwerkelijk begrijpen waar het verhaal over gaat en waarom we de activiteiten doen. Hier praten we dan ook over. En doordat de dienst start om 9.30 uur kunnen we daar dan ook ruim de tijd voor nemen.

 

 

Op de zondagen waarop geen ‘Kinderdienst’ gehouden wordt, zijn alle kinderen in de kerk welkom. Op deze zondagen vindt u achterin de kerk een ladenkastje waaruit uw kind(eren) iets kunnen pakken; een kleurplaat, puzzel, boekje etc.

Foto’s van de Kinderdiensten worden geplaatst op de Facebooksite van onze gemeente. Hier komt u op, door boven aan deze pagina op de witte “f” te klikken.

Wij hopen op een grote opkomst de eerste zondagen van de maand. Van harte welkom!

Voor 0-4 jarige kinderen is er dan oppas geregeld in Hoogthij.

De leiding van de zondagsschool/nevendienst kan extra hulp gebruiken. Als u hiervoor belangstelling heeft, wilt u dan contact opnemen met: Jolanda Klaverdijk-Ellen (tel. 0521 851623.)