CJV clubwerk.

De CJV club is bedoeld voor de kinderen vanaf basisschool groep 3 t/m leerlingen uit de brugklas voortgezet onderwijs.

Één keer per maand, vanaf september, organiseren ongeveer 10 vaste vrijwillige clubleiders een leuke activiteit voor de kinderen. Dit kan overdag zijn of in de avond. Meestal worden de clubs onderverdeeld in kinderen uit groep 3, 4, 5 en een groep van 6, 7, 8 + brugklas.

De activiteiten zijn verschillend. Denk aan een filmavond, iets maken voor een ander, speurtocht in het bos, hapjesavond, sportavond, maar ook het altijd leuke YMCA spel, dat landelijk gespeeld wordt.

In maart beginnen we met het bedenken en oefenen voor het jaarfeest, dat april gehouden wordt. Deze leuke avond wordt gevuld door groepjes kinderen, die hun talenten presenteren d.m.v. dansen, playbacken, of zelf musiceren.

In juni is het jaarlijkse CJV kamp. We kamperen elk jaar een weekend (vrijdagavond t/m zondagmiddag) met de ‘clubkinderen’ vanaf basisschool groep 5, in Appelscha. Een hele ervaring voor de kinderen om hun eigen tent op te zetten en hierin te slapen.

Omdat groep de kinderen uit groep 3 en 4 nog niet op kamp gaan, hebben zij een leuke middag in Monkeytown.

Wilt u meer weten over de CJV club of lijkt u het leuk om clubleiding te worden, dan kunt u contact opnemen met Natalie Schipper.