SONY DSCHet digiteam bestaat uit (op het moment van schrijven) zes enthousiaste mannen en twee vrouwen die samen zich inzetten om de kerkdienst digitaal te ondersteunen.
Het digiteam zorgt ervoor dat de liturgie die kaal wordt aangeleverd netjes in een presentatie wordt verwerkt, die tijdens de kerkdienst kan worden vertoond via de LCD schermen. Maar, zij doen nog meer!
Kerktv wordt vanaf de werkplek van het digiteam, boven in de kerk naast het orgel, opgenomen. Zo kunnen mensen onze kerkdiensten tijdens de dienst, maar ook naderhand nogmaals, bekijken via de computer. De diensten zijn zelfs te downloaden, zodat je de dienst op je eigen computer kunt opslaan. Dit is natuurlijk ook erg mooi voor een doopdienst, een huwelijksdienst of een begrafenis.
Tijdens een dienst kan er een filmpje worden getoond. De preek kan ondersteund worden met beeldmateriaal. Bij een RUM dienst (Roept U Maar) kunnen zij ook zorgen voor een vlotte doorstroming van de liturgie. Bedenk het maar, misschien is het uit te voeren!
Voor vragen, tips, ideeën of gewoon contact, mail naar het digiteam.